Dr. Irena Eris

Dr. Irena Eris, dokter in farmaceutica en afgestudeerd aan de Humboldt Universiteit in Berlijn, creëerde in 1983 een cosmetica bedrijf. Dr Irena Eris company is gegroeid uit dromen, passie en hard werken. In 2012 werd Dr Irena Eris als enig Pools, niet-Frans cosmetica bedrijf lid van het alom bekende Comité Colbert – een Franse organisatie voor luxe merken met maar liefst 75 prestigieuze, internationale merken zoals Inter Alia, Boucheron, Cartier, Chanel, Dior, Hermès, Hotel Ritz, Louis Vuitton of Veuve Clicquot.Professionele lijn van exclusieve thuisverzorgings cosmetica geïnspireerd op de effectiviteit van cosmetische behandelingen en ontdekkingen van esthetische dermatologie. Elke serie is een uniek ritueel gebaseerd op bereidingen met innovatieve technologische oplossingen, vaak beschermd door tal van patenten. Verhoogde concentratie van actieve stoffen en een consistent wetenschappelijk en technologisch concept van de serie en behandelingen garanderen snelle en spectaculaire effecten.


DESIGN OF NATURE 

Diep voedende behandeling voor een zeer droge huid die intensieve regeneratie en een aanzienlijke verbetering van de elasticiteit vereist. 

Aanbevolen om de gladheid van de huid te herstellen door middel van diepe voeding.

De combinatie van technologisch geavanceerde actieve stoffen en gecertificeerde eco-natuurlijke oliën in de producten van Dr Irena Eris PROSYSTEM PROFESSIONAL verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Het stimuleert de collageensynthese en de productie van epidermale lipiden, waardoor de huid na slechts één behandeling extreem glad wordt.

Aromatische samenstelling van cosmetica die tijdens de behandeling wordt gebruikt, geeft een gevoel van ontspanning en voltooit het effect van diepe huidregeneratie.ART OF LIFTING LIFTING

ART of LIFTING is een innovatieve actieve gladmakende behandeling geïnspireerd op de nieuwste ontwikkelingen in cosmetologie en esthetische geneeskunde.

Deze behandeling maakt gebruik van POLYCAPROLACTONE , een actief ingrediënt dat in de esthetische geneeskunde wordt gebruikt om de huid te beschermen tegen tekenen van veroudering en veroudering. De behandeling is gericht op de rijpere huid met prominente rimpels en verlies van definitie in het ovaal van het gezicht. Het heeft een intens gladmakend en hermodellerend effect op de huid. POLYCAPROLACTONE (PCL) is een actief ingrediënt dat zorgt voor multidimensionale rimpelvullende, liftende en onmiddellijke bio-remodellerende effecten.

PCL wordt vaak gebruikt als vulmiddel in de esthetische geneeskunde om het gezichtsvolume te herstellen en het ovaal van het gezicht opnieuw te definiëren. Het stimuleert de natuurlijke synthese van de ondersteunende vezels van de huid, waardoor statische rimpels worden verminderd. Het werkt als een weefselbiostimulator die vernieuwingsprocessen op meerdere niveaus initieert. Het herstelt de jeugdige huid.

 SPECTACULAIRE RESULTATEN met slechts één behandeling!

• gladdere en goed gehydrateerde huid bij 100% van de proefpersonen

• verkleining van de neus-lippenplooi met 85 μm

• opnieuw gedefinieerd ovaal van het gezicht bij 67% van de proefpersonen

• strakheid en stevigheid van de huid verbeterd met 67%

• huidstructuur verbeterd met 48%

• rimpels verminderd met 40%

ULTRA C REGNIQ - EEN UNIEKE HUIDVERZACHTENDE EN VERHELDERENDE THERAPIE

De behandeling is speciaal ontworpen voor de huid die onmiddellijke verjonging en verbeterde gladheid vereist.

Vitamine C , toegepast in een hoge concentratie met behulp van de zogenaamde "graduele dosis"-benadering, onthult zijn volledige potentieel tijdens slechts één huidverzorgingssessie. De combinatie van twee actieve therapiefasen op basis van de intensieve werking van vitamine C - micro-exfoliatie en huidverhelderende regeneratie - draagt bij aan het uiteindelijke effect dat direct na de behandeling zichtbaar is op de huid.

Triple C-Booster , een innovatief complex dat wordt aangetroffen in de producten van Dr. Irena Eris PROSYSTEM PROFESSIONAL, dringt actief in de huid en produceert een revitaliserend effect door de geleidelijke afgifte van een stabiele vorm van vitamine C. Professionele schoonheidsverzorging voor salons wordt geleverd met de mogelijkheid om staat -of-the-art Dr Irena Eris REVICORE Hi-Tech systeemtechnologieën.

SPECTACULAIRE EFFECTEN na slechts één behandeling!

  • Verbetering van de huidstructuur met 60%,
  • Huid gladstrijken met 56%
  • Verhoging van de hydratatie van de huid met 34%
  • Verminderde zichtbaarheid van haarvaten met 24%
  • Verbetering van de huidskleur met 16%
  • Vermindering van rimpels gezien vanuit verschillende hoeken met 11%

Het volledige gamma producten van Dr. Irena Eris is in ons schoonheidssalon te Oud-Turnhout te verkrijgen.

Heeft u een vraag rond deze producten, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen.

Dr. Irena Eris

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x