GLO2FACIAL

Glo2facial is de eerste behandeling dat zowel in de epidermis als in de dermis werkt. Zonder inspuitingen, zonder pijn en zonder hersteltijd. Met Glo2facial wordt uw huid aan het werk gezet om zichzelf op een natuurlijke manier van binnenuit te verbeteren en te verjongen. Huidveroudering wordt niet alleen vertraagd, maar de klok wordt zelfs teruggedraaid!
Deze behandeling werkt in 3 fases die afzonderlijk of in 1 behandeling worden uitgevoerd:
  • OxyGeneo epidermale zuurstof behandeling
  • TriPollar dermale behandeling
  • Ultrasound transdermale behandeling
Deze unieke behandeling zorgt voor een enorme huidverbetering met meteen zichtbaar resultaat. Tevens werken bij bij Verju Aesthetics in Oud-Turnhout met het nieuwste apparaat GENEO X om deze behandeling uit te voeren. 
Hierdoor kunnen wij nog een stapje verder gaan op gebied van huidverstrakking met een extra optie.
  • ESA = Electric Skin Activation.HOE VERLOOPT DE BEHANDELING?

Stap 1: OxyGeneo zuurstofbehandeling


OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.
OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.Stap 2: TriPollar radiofrequentie

TriPollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling. TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastine productie voor prachtige resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. 
De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.


Extra: ESA Electric Skin Activation

Electric Skin Activation. Elektrische Huidactivatie hervormt, lift, verstrakt en verstevigt de huid van binnenuit en reactiveert verouderde huidcellen via het natuurlijke herstelmechanisme van het huidweefsel.
ESA beïnvloedt de celproductie en regeneratie, stimuleert de vorming van collageenvezels en verstevigt de huidstructuur, wat resulteert in een stevigere, jonger uitziende huid. In combinatie met Tripollar Radiofrequentie bereikt ESA superieure resultaten van huidcontouring en lifting van de kaaklijn.


Stap 3: Ultrasoon cel stimulatie

De ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. 
Bovendien wordt door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen. 
Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het cel metabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.WAT IS HET RESULTAAT?

Door de gepatenteerde Oxygeneo technologie gaat jouw huid na slechts 1 behandeling een jongere uitstraling ervaren. De Tripollar gaat de huid van gelaat, hals en decolleté verstrakken, zonder pijn en zware ingrepen. De combinatie van de 3 toepassingen gaan een liftend effect geven aan je verslapte huid. Je kaaklijn gaat verbeteren, rimpels worden aangepakt en je huid word gladder. De behandelingen geven je huid een frisse, strakke en jongere uitstraling.
Wil je het maximaal effect uit deze behandeling halen. Adviseren wij om de behandeling in kuurvorm te herhalen.


Glo2facial wordt afgestemd op elk huidtype / behoefte:

BALANCE  Vette / Gemengde huid / Acne gevoelige huid 

Reinigt de poriën
Balanceert talgproductie
Verbetert huidtextuur
Maakt de huid glad
Werkt anti-glimmend

ILLUMINATE Verhelderend bij hyperpigmentatie

Egaliseert de teint
Balanceert en verbetert pigmentatie
Verbetert huidtextuur
Anti-aging
Verleent een frisse en gerevitaliseerde uitstraling
Incl. Masker

REVIVE Anti-Aging

Revitaliseert de doffe huid
Reduceert rimpels en lijntjes, verbetert huidtextuur
Maakt de huid glad
Verjongt en verfrist

GLAM Verstevigende 24K LuxeFacial 

Reduceert de afbraak van elastine
Zichtbare lifting en volume
Versterkt de celwanden en verhoogt het vochtgehalte
Stimuleert de aanmaak van collageen, nieuwe cellen
Incl. Masker

RETOUCH Huidverniewend / Huidverbeterend

Bevordert de natuurlijke huidvernieuwing
Stimuleert de regeneratie van nieuwe huidcellen
Reduceert pigmentvlekken
Versterkt de huidbarrière
Verhoogt de hydratatie, elasticiteit en stevigheid
Incl. Masker

DETOX Ontgiftend / Kalmerend

Beschermt tegen externe invloeden
Neutraliseert vrije radicalen
Versterkt de huidbarrière
Verhoogt de weerstand
Vermindert irritaties en allergische reacties

Hydrate Vochtarme / Droge huid

Herstelt de huidbarrière
Verhoogt het lipidegehalte in de epidermis
Verbetert huidtextuur
Zorgt voor een betere vochtretentie


Onzeker over welke behandeling het beste bij jouw past?
Kom langs voor een verkennend intakegesprek...GLO2FACIAL

CRYOPEN BEHANDELING

Met de CryoPen kunnen fibromen, wratten, ouderdoms- en pigmentvlekken en vele andere goedaardige huidletsels heel gemakkelijk en doeltreffend worden verwijderd.

Lees meer

INNOFACIAL

Innofacial is de enige hydradermabrasie procedure die reiniging, exfoliatie, extractie, hydratatie en antioxidantbescherming tegelijkertijd combineert. Wat resulteert in een helderdere, mooiere huid zonder ongemak van een herstel periode.

Lees meer

NANO BOOST THERAPIE

De NANO BOOST THERAPIE behandeling verbeterd de algehele huidconditie. Deze behandeling bestaat uit rijk gevulde cocktails van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De cellen worden gevoed, collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd.

Lees meer

LASER ONTHARING

Nooit geen last meer van vervelende ingroeiende haartjes, ontstekingen of altijd moeten controleren of je wel zo naar buiten kan in je zomers topje. Een gladde en zachte huid is het resultaat na definitief ontharen met de Diode CoolSkin+ Ice Laser.

Lees meer

BIOSLIMMING

Droom je wel eens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? Als jou antwoord ja is, dan is Bioslimmimg Active Wrap jou droombehandeling!

Lees meer

CUPPING MASSAGE

Snel, efficiënt en resultaatgericht… Cupping is een combinatie van cupping en manuele therapie. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en bereiken we fantastische resultaten.

Lees meer

MEDISCHE PEDICURE

Pedicure heeft niet alleen een functionele taak, het is ook een belangrijke Feel Good-factor. Naast de pure verwennerij voor je voeten en nagels kan het ook een verademing zijn als je al een tijdje rondloopt met een aandoening aan u voeten. Wij adviseren om jouw voeten om de 6 weken te laten verzorgen. Zo zien ze er altijd verzorgd uit en kan je pijnlijke kwaaltjes voorkomen. Wil je helemaal tiptop eruit zien, kies dan voor een mooie gellak die je elegante uitstraling boost.

Lees meer

GESPECIALISEERDE NAGEL BEHANDELING

Een behandeling tegen nagel aandoeningen die écht werkt

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x