BIOSLIMMING

Het geheim van Bioslimming

Binnen no time een mega zachte, glanzende, getonifieerde en compactere huid. En zichtbare resultaten als verlies van vocht- en vetophopingen op de maagstreek, de onderbuik, op de billen en bovenbenen.


Wat is Bioslimming?

Bioslimming is een prijswinnende afslankende en anti-cellulite behandeling van Provence Cosmetics. Tevens is Bioslimming de enige wetenschappelijk bewezen body wrap die echt werkt!

Bioslimming verbrandt vet, vermindert cellulite en verstevigt de huid. 

( Wederom verkozen tot de beste afslankende wrap!! In 2015, 2016 , 2018, 2020 maar ook in 2022 als de beste lichaams en anticellulite behandeling )

Bioslimming oud-turnhout

Wat gebeurt er tijdens een Bioslimming behandeling in ons schoonheidssalon?

In de eerste fase worden twee gels en een crème aangebracht.

 • Bioslimming Detox Base wordt aangebracht op het volledige lichaam, vanaf de knieholtes tot onder de borsten. 

Deze base verhoogt de micro bloedcirculatie en verstevigd de huid. Voert afvalstoffen af. Verbeterd de  gezondheid van de huid in het algemeen en zit vol met natuurlijke mineralen, enzymen, vitaminen en aminozuren.

 • Active Slim Gel wordt aangebracht vanaf de knieholte, op de boven benen en de billen. Overal cellulite aanwezig is.

Deze gel vermindert de zichtbaarheid van cellulite. Verbrandt vetten en verstevigd de huid. Stimuleert het lymfesysteem en is ontstekingsremmend. Bovendien versneld die ook het gewichtsverlies. 

 • Bioslimming Active Slim Cream wordt als laatste in deze fase aangebracht op de buik, boven benen, heupen, taille en armen indien gewenst. 

Deze cream zorgt voor vetverbranding van hardnekkige vetten op de heupen, buik, taille, boven benen  en armen. Heeft impact op cellulite en gewichtsverlies. Bijzonder effectief product in afslanken. Verminderd de zichtbaarheid van stiae en spataderen.

 •  Bioslimmimg Active Body Wrap hierbij wordt het lichaam bedekt met een dun laagje folie. De komende 30-40 minuten ligt de klant lekker te ontspannen met een kopje thee en de actieve ingrediënten van Bioslimming gels doen ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en het voelt warm aan.


In de tweede fase van de bioslimming behandeling wordt de folie verwijdert en wordt de laatste gel aangebracht. 

 • Bioslimming Ultra Slim Effect wordt aangebracht op het volledig lichaam buiten de borst zone en wordt goed in gemasseerd door middel van een bindweefselmassage

 Deze gel voelt koud aan en is effectief in het afslanken en gewichtsverlies. Verbeterd de bloedscirculatie, is ontstekingsremmend en verminderd het gevoel van zware benen. In combinatie met de andere gels verstevigd de ultra slim gel de huid, verminderd cellulite en striae. Boost de eliminatie van vetten door zijn drainage eigenschappen voor vochtafvoer.

De ingrediënten die in  Bioslimming gebruikt worden zijn planten en algen extracten, pure essentiële oliën, cafeïne en thermo agenten zowel warm & koud. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze ingrediënten invloed hebben op cellulite en vetafbraak.

Bioslimming combineert detox, afslanken en anti-aging met versterkende anti cellulite werking. Hierbij wordt vhet volledige lichaam behandeld op een holistische manier ( van binnen en buiten) Deze behandeling is volledig pijnloos en wetenschappelijk bewezen. Bovendien werd Bioslimming al 5 jaar achter elkaar uitgeroepen tot de beste lichaamsbehandeling.De resultaten van Bioslimming

 • All in 1: detox / afslanken / anti-aging

 • Vermindering van cellulitis & centimeters 

 • Versnelt gewichtverlies 

 • Veroorzaakt lipolyse en vetverbranding in de tweede huidlaag

 • Elimineert afvalstoffen 

 • Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae 

 • Voorkomt rode en blauwe spider neavies 

 • Vermindert gevoel van zware benen

 • Verbetert bloedcirculatie en vetverbranding

De behandeling duurt ca. 75 minuten.

Boekt geweldige resultaten al na 1 behandeling! 

Wilt u het maximale resultaat behalen, dan raden wij u 6 behandelingen binnen 4 weken aan.


Je voelt je lichter, slanker, de huid is strakker en veel gladder!

Belangrijk

 • De dag van de behandeling mag u op de te behandelen lichaamsdelen geen bodylotion gebruiken.

 • Het is verstandig om het lichaam de dag van de behandeling te scrubben om zo de dode huidcellen te verwijderen, zodat de producten beter opgenomen kunnen worden. Dit kan je doen met de scrub van bioslimming zelf of vooraf een detox behandeling boeken als voorbereiding. 

 • Tot 24 uur na de behandeling raden we aan niet te douchen.

 • De dag zelf niet scheren/waxen

 • Niet zonnebaden of zonnebanken voor of net na de behandeling

 • Geen alcohol gebruik voor de behandeling

Bioslimming oud-turnhout


BIOSLIMMING

SPIERONTSPANNERS FILLERS COLLAGEEN STIMULATIE

Je kan bij ons in de praktijk voor meerdere soorten behandelingen zoals huidadvies, injecties met spierontspanner voor het verzachten van expressielijntjes, strategisch plaatsen van filler of collageenstimulatie. Kom gerust vrijblijvend bij Verju Aesthetics langs zodat we samen kunnen bekijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Lees meer

LIVLIV RESTART BOOST DETOX

LIVLIV begeleidt je met afvallen op een gezonde manier. Voel je beter in jouw lichaam door te kiezen voor een gezonde LIVLIV levensstijl.

Lees meer

Glo2facial / Geneo+

Glo2facial is de eerste behandeling dat zowel in de epidermis als in de dermis werkt. Zonder inspuitingen, zonder pijn en zonder hersteltijd. Met de GeneO+ wordt uw huid aan het werk gezet om zichzelf op een natuurlijke manier van binnenuit te verbeteren en te verjongen. Huidveroudering wordt niet alleen vertraagd, maar de klok wordt zelfs terug gedraaid!

Lees meer

INNOFACIAL

Innofacial is de enige hydradermabrasie procedure die reiniging, exfoliatie, extractie, hydratatie en antioxidantbescherming tegelijkertijd combineert. Wat resulteert in een helderdere, mooiere huid zonder ongemak van een herstel periode.

Lees meer

LASER ONTHARING

Nooit geen last meer van vervelende ingroeiende haartjes, ontstekingen of altijd moeten controleren of je wel zo naar buiten kan in je zomers topje. Een gladde en zachte huid is het resultaat na definitief ontharen met de Diode CoolSkin+ Ice Laser.

Lees meer

CUPPING MASSAGE

Snel, efficiënt en resultaatgericht… Cupping® is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en detoxen. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en bereiken we fantastische resultaten.

Lees meer

MEDISCHE PEDICURE

Pedicure heeft niet alleen een functionele taak, het is ook een belangrijke Feel Good-factor. Naast de pure verwennerij voor je voeten en nagels kan het ook een verademing zijn als je al een tijdje rondloopt met een aandoening aan u voeten. Wij adviseren om jouw voeten om de 6 weken te laten verzorgen. Zo zien ze er altijd verzorgd uit en kan je pijnlijke kwaaltjes voorkomen. Wil je helemaal tiptop eruit zien, kies dan voor een mooie gellak die je elegante uitstraling boost.

Lees meer

GESPECIALISEERDE NAGEL BEHANDELING

Een behandeling tegen nagel aandoeningen die écht werkt

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x