CRYOPEN BEHANDELING

De CryoPen kan overal op het lichaam ingezet worden.

Bij Verju Aesthetics in Oud-Turnhout kan u terecht voor een behandeling met de CryoPen. Tijdens deze behandeling  wordt cryotherapie toegepast: dit is een zeer nauwkeurige toepassing van extreme kou waarmee ongewenst huidweefsel wordt verwijderd.

Met behulp van de CryoPen wordt deze kou tot op de millimeter nauwkeurig in de huid geperst door de spray. Dit zorgt ervoor dat alléén het ongewenste huidweefsel behandeld wordt tot de kern. De omliggende huid blijft volledig onaangetast en intact. Door deze uiterst precieze behandeling zijn er minder herhalingen nodig, worden er minder gevoeligheden ervaren en is er een minimale kans op bijwerkingen.


Indicaties

Met de CryoPen kunnen velen (goedaardige) ongewenste verheven huidletsels doeltreffend worden verwijderd, onder andere:

 • Steelwratjes (Fibromen)

 • Wratten (Verrucae vulgaris)

 • Ouderdomswratten (Keratose seborrhoica)

 • Voetwratten (Verrucae plantares)

 • Pigmentvlekken ten gevolge van de zon(Lentigo solaris)

 • Zonneschade (Actinische keratose)

 • Bindweefselbult (Dermatofibroom)Voordelen van een CryoPen behandeling

 • Zeer nauwkeurige behandeling van huidletsel, zonder aantasting van gezond weefsel. De behandeling is dan ook pijnloos en duurt slechts 5 tot 30 seconden!

 • De CryoPen kan overal op het lichaam ingezet worden, zoals op het hoofd, gezicht, hals,decolleté, handen en zelfs op en rondomhet oog(lid).

 • Voldoende vrieskracht voor resultaat al na 1 behandeling. 

 • Met de Cryopen bevriest u op een snelle manier, uitsluitend lokaal het ongewenste weefsel.

 • Door de constante druk van 55 bar en een temperatuur van -89C kan er tot op de millimeter nauwkeurig, zowel in de oppervlakte als diepte (tot wel 6mm) gewerkt worden.

 • De Cryopen kan op ieder gewenst moment gebruikt worden voor een pijnloze, snelle behandeling.

 • Het behandelde weefsel sterft af en wordt binnen twee weken door het lichaam weer vervangen door gezond weefsel.

 • De behandeling, bekend als cryotherapie, is een uitgebreid geteste procedure, die wereldwijd medisch en FDA is goedkeurd!

Hoe voelt de behandeling aan?

U ervaart weinig ongemak tijdens en na een CryoPen behandeling. De behandeling is pijnloos en duurt slechts 5 tot 30 seconden! Na een Cryopen behandeling wordt het gebied rood. De huid kan enkele minuten licht tintelend, koud aanvoelen.

Wat gebeurt er na de behandeling?

Er kan een verkleuring van de huid ontstaan. Hierna vormt er zich een korstje. Na1 a 2 weken valt het korstje eraf en een mooie nieuwe huid onthult zich!

Probeer de eerste 24 uur na een behandeling heet douchen, sauna, zwemmen en baden te voorkomen.

Nadat er een nieuwe huid is ontstaan is het belangrijk om deze niet bloot te stellen aan UV licht voor tenminste een periode van 4 weken. Dagelijks gebruik van een zonnebescherming met minstens een SPF30 wordt daarom geadviseerd.

CryoPen Behandeling Verju Aesthetics Oud-Turnhout


CRYOPEN BEHANDELING

GLO2FACIAL

Glo2facial geeft direct zichtbaar resultaat, is gepersonaliseerd, veelzijdig en veilig voor elk huidtype.

Lees meer

INNOFACIAL

Innofacial is de enige hydradermabrasie procedure die reiniging, exfoliatie, extractie, hydratatie en antioxidantbescherming tegelijkertijd combineert. Wat resulteert in een helderdere, mooiere huid zonder ongemak van een herstel periode.

Lees meer

NANO BOOST THERAPIE

De NANO BOOST THERAPIE behandeling verbeterd de algehele huidconditie. Deze behandeling bestaat uit rijk gevulde cocktails van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De cellen worden gevoed, collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd.

Lees meer

LASER ONTHARING

Nooit geen last meer van vervelende ingroeiende haartjes, ontstekingen of altijd moeten controleren of je wel zo naar buiten kan in je zomers topje. Een gladde en zachte huid is het resultaat na definitief ontharen met de Diode CoolSkin+ Ice Laser.

Lees meer

BIOSLIMMING

Droom je wel eens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? Als jou antwoord ja is, dan is Bioslimmimg Active Wrap jou droombehandeling!

Lees meer

CUPPING MASSAGE

Snel, efficiënt en resultaatgericht… Cupping is een combinatie van cupping en manuele therapie. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en bereiken we fantastische resultaten.

Lees meer

MEDISCHE PEDICURE

Pedicure heeft niet alleen een functionele taak, het is ook een belangrijke Feel Good-factor. Naast de pure verwennerij voor je voeten en nagels kan het ook een verademing zijn als je al een tijdje rondloopt met een aandoening aan u voeten. Wij adviseren om jouw voeten om de 6 weken te laten verzorgen. Zo zien ze er altijd verzorgd uit en kan je pijnlijke kwaaltjes voorkomen. Wil je helemaal tiptop eruit zien, kies dan voor een mooie gellak die je elegante uitstraling boost.

Lees meer

GESPECIALISEERDE NAGEL BEHANDELING

Een behandeling tegen nagel aandoeningen die écht werkt

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x