Glo2facial by Geneo X

Glo2facial geeft direct resultaat, is gepersonaliseerd, veelzijdig en veilig voor elk huidtype.

Deze behandeling werkt in 3 fases die afzonderlijk of in 1 behandeling worden uitgevoerd:

  • OxyGeneo epidermale zuurstof behandeling
  • TriPollar dermale behandeling
  • Ultrasound transdermale behandeling
Deze unieke behandeling zorgt voor een enorme huidverbetering met meteen zichtbaar resultaat.
HOE VERLOOPT DE BEHANDELING?

Stap 1 OxyGeneo zuurstofbehandeling


  • OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.
  • OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.Stap 2 TriPollar radiofrequentie

  • TriPollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling. TriPollar is de meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat. Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastine productie voor prachtige resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.Stap 3 Ultrasoon cel stimulatie

  • De ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Bovendien wordt door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen. Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het cel metabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.WAT IS HET RESULTAAT?

Door de gepatenteerde Oxygeneo technologie gaat jouw huid na slechts 1 behandeling een jongere uitstraling ervaren. De Tripollar gaat de huid van gelaat, hals en decolleté verstrakken, zonder pijn en zware ingrepen. De combinatie van de 3 toepassingen gaan een liftend effect geven aan je verslapte huid. Je kaaklijn gaat verbeteren, rimpels worden aangepakt en je huid word gladder. De behandelingen geven je huid een frisse, strakke en jongere uitstraling.
Wil je het maximaal effect uit deze behandeling halen. Profiteer nu van een tijdelijk promo abonnement van 4 of 6 behandelingen.Onzeker over welke behandeling het beste bij jouw past?
Kom langs voor een verkennend intakegesprek...Glo2facial by Geneo X

SPIERONTSPANNERS FILLERS COLLAGEEN STIMULATIE

Je kan bij ons in de praktijk voor meerdere soorten behandelingen zoals huidadvies, injecties met spierontspanner voor het verzachten van expressielijntjes, strategisch plaatsen van filler of collageenstimulatie. Kom gerust vrijblijvend bij Verju Aesthetics langs zodat we samen kunnen bekijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Lees meer

LIVLIV RESTART BOOST DETOX

LIVLIV begeleidt je met afvallen op een gezonde manier. Voel je beter in jouw lichaam door te kiezen voor een gezonde LIVLIV levensstijl.

Lees meer

INNOFACIAL

Innofacial is de enige hydradermabrasie procedure die reiniging, exfoliatie, extractie, hydratatie en antioxidantbescherming tegelijkertijd combineert. Wat resulteert in een helderdere, mooiere huid zonder ongemak van een herstel periode.

Lees meer

Meso-microneedling

Mesotherapie behandeling is voor jong en oud en verbeterd de algehele huidconditie. De Mesotherapie behandeling bestaat uit rijk gevulde cocktails van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De cellen worden gevoed en de collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd.

Lees meer

LASER ONTHARING

Nooit geen last meer van vervelende ingroeiende haartjes, ontstekingen of altijd moeten controleren of je wel zo naar buiten kan in je zomers topje. Een gladde en zachte huid is het resultaat na definitief ontharen met de Diode CoolSkin+ Ice Laser.

Lees meer

BIOSLIMMING

Droom je wel eens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? Als jou antwoord ja is, dan is Bioslimmimg Active Wrap jou droombehandeling!

Lees meer

CUPPING MASSAGE

Snel, efficiënt en resultaatgericht… Cupping® is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en detoxen. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en bereiken we fantastische resultaten.

Lees meer

MEDISCHE PEDICURE

Pedicure heeft niet alleen een functionele taak, het is ook een belangrijke Feel Good-factor. Naast de pure verwennerij voor je voeten en nagels kan het ook een verademing zijn als je al een tijdje rondloopt met een aandoening aan u voeten. Wij adviseren om jouw voeten om de 6 weken te laten verzorgen. Zo zien ze er altijd verzorgd uit en kan je pijnlijke kwaaltjes voorkomen. Wil je helemaal tiptop eruit zien, kies dan voor een mooie gellak die je elegante uitstraling boost.

Lees meer

GESPECIALISEERDE NAGEL BEHANDELING

Een behandeling tegen nagel aandoeningen die écht werkt

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x