Over Verju Aesthetics


De betekenis achter onze naam Verju Aesthetics

We kozen niet zomaar voor deze naam, het was een enorme zoektocht om een naam te vinden die bij ons past en ook een waardevolle betekenis had zowel zakelijk als persoonlijk voor ons beide.

Zo kwamen we uit op Verju Aesthetics, een krachtige naam met een mooie betekenis.


Verju

VER        
Verzorg verwen verjong

JU
Je / uAesthetics

Wij hebben er bewust voor gekozen om de esthetisch behandelingen te combineren met gecompliceerde nagelaandoeningen en  pijnbestrijding.  Met behulp van de allernieuwste technieken, high tech medische apparaten en ervaring streven we naar het beste resultaat, waarin u een herwonnen gevoel van welzijn, rust en vitaliteit terugvindt.Wat ook heel bijzonder is, is dat de initialen van de namen van  onze dochters ook in de naam aanwezig zijn:

J van Jennifer , dochter van Dominique

A van Amelien , dochter van Klaudia


Wist je dat ons salon gelegen is in Oosthoven te Oud-Turnhout?


Voorheen diende het pand jaren lang als bankkantoor. Wij hebben het pand volledig zelf omgetoverd naar een schoonheidssalon en al een geluk hebben wij twee heel handige mannen die ons daar super goed bij hebben geholpen. We hebben gekozen voor een warme sfeer zodat iedereen zich comfortabel voelt. 


Schoonheidssalon VERJU AESTHETISCS


In ons schoonheidssalon hebben we een mooie inkom waar we jullie steeds verwelkomen , een gezellige workshop ruimte waar vaak workshops, teambuildings en kleine evenementen worden georganiseerd. We hebben 4 behandel ruimtes waarvan 1 specifiek is ingericht om medische pedicures en spa pedicures uit te voeren. De andere behandelkamers kunnen multifunctioneel gebruikt worden voor verschillende behandelingen zoals: gelaatsverzorgingen, Innofacial, ontharing , laser ontharing, Bioslimming, Tc Cryo, Cupping, .... 

Wat nog fijn is om te weten, recht tegenover ons schoonheidssalon vind u een ruime parking waar je veilig en gratis de auto kan parkeren om ons met een gerust hart een bezoekje te brengen.Over Verju Aesthetics

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x