GESPECIALISEERDE NAGEL BEHANDELING

U heeft alles al geprobeerd om van uw kalknagels, schimmelnagels, psoriasisnagels, broze nagel,... af te komen maar niks werkt. Sommige behandelingen lijken te helpen, maar niet veel later bent u weer terug bij af.

Onze gespecialiseerde pedicure heeft jarenlange ervaring in het behandelen van nagelaandoeningen en stelt een aangepast behandelplan op voor iedere problematiek. Tijdens een intake gesprek stelt de gespecialiseerde pedicure vast over welkr nagelaandoening het effectief gaat en bepaalt welke behandeling het beste gaat zijn in uw situatie. Als ook welke nazorg nodig is.


Lunula Laser Nagel Behandelingen

Lunula Laser is de enige koude laser die nagelaandoeningen zoals onychomycose/ schimmelnagel , psoriasisnagels, broze nagels en voetschimmel,… snel, pijnloos en veilig bestrijdt.

Deze behandeling wordt steeds toegepast in combinatie met een gespecialiseerde pedicure of manicure.

Het is een niet-invasieve therapie ontworpen om nagelschimmel 100% veilig, pijnloos en effectief te bestrijden. 

Het is de eerste en enige niet-thermische laser in het land die alle vormen van onychomycose , schimmelnagels , kalknagels, psoriasis nagels, hyper keratose, tinea podis,trauma nagels, hielspoor behandelt en de natuurlijke groei van nagels bevorderd.Hoe werkt het?

De behandeling is volledig pijnloos. 

Voorbereiden van de nagels door een medische pedicure / manicure, dan wordt de Lunula Laser toegepast, die dankzij de bacteriedodende en schimmel dodende frequentie de schimmel op de nagels en huid aanpakt en elimineert naarmate de sessies vorderen.

De lunula laser bied de mogelijkheid om tergelijk een volledige voet/hand te behandelen. 


Hoe lang duurt de lunula behandeling?

Bij Verju Aesthetics bieden wij u een complete schimmel nagel behandeling onder begeleiding van onze medische pedicure. Bij de eerste intake bekijken we de te behandelen aandoening en bepalen we het verloop van de behandelingen door u stap voor stap te begeleiden. Elke sessie duurt ongeveer 40 minuten waarvan 12 min in het Lunula laser toestel.

Wat zijn de voordelen?

Geen enkel risico of schadelijke bijwerking zoals orale antischimmel medicijnen en u voelt geen pijn of ongemak, in tegenstelling tot andere lasertherapieën. Het helpt ook de groei van nagels, vermindert verdikking, versterkt ze en verlicht ze. Het is veilig voor mensen met diabetes.

Schimmelnagel resultaten lunula laser

Welke zorg moet ik nemen na de behandeling?

De patiënt kan zonder enig ongemak terugkeren naar zijn dagelijkse activiteiten. Onze medische pedicure geeft per patiënt de specifieke thuiszorg aan, om zo tot de beste resultaten te komen. Omdat het een progressieve behandeling is, is het erg belangrijk om de toewijding van de patiënt te hebben om de effectiviteit ervan niet te belemmeren.Wist je dat ons schoonheidssalon als eerste in heel België over de Lunula Laser beschikken. Dit toestel geeft fantastische resultaten op gebied van nagel aandoeningen. Dagelijks komen wij klanten tegen die voor ze bij ons terecht kwamen al jaren ander behandel methodes proberen zonder resultaat. Antibiotica kuren, andere laser behandelingen die zeer pijnlijk zijn, vele bezoeken aan verschillende pedicures, druppels, dit alles zonder resultaat. De lunula laser is de enige laser die medisch goed gekeurd is en bewezen resultaat geeft op het gebied van nagel aandoeningen. GESPECIALISEERDE NAGEL BEHANDELING

CRYOPEN BEHANDELING

Met de CryoPen kunnen fibromen, wratten, ouderdoms- en pigmentvlekken en vele andere goedaardige huidletsels heel gemakkelijk en doeltreffend worden verwijderd.

Lees meer

GLO2FACIAL

Glo2facial geeft direct zichtbaar resultaat, is gepersonaliseerd, veelzijdig en veilig voor elk huidtype.

Lees meer

INNOFACIAL

Innofacial is de enige hydradermabrasie procedure die reiniging, exfoliatie, extractie, hydratatie en antioxidantbescherming tegelijkertijd combineert. Wat resulteert in een helderdere, mooiere huid zonder ongemak van een herstel periode.

Lees meer

NANO BOOST THERAPIE

De NANO BOOST THERAPIE behandeling verbeterd de algehele huidconditie. Deze behandeling bestaat uit rijk gevulde cocktails van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De cellen worden gevoed, collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd.

Lees meer

LASER ONTHARING

Nooit geen last meer van vervelende ingroeiende haartjes, ontstekingen of altijd moeten controleren of je wel zo naar buiten kan in je zomers topje. Een gladde en zachte huid is het resultaat na definitief ontharen met de Diode CoolSkin+ Ice Laser.

Lees meer

BIOSLIMMING

Droom je wel eens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? Als jou antwoord ja is, dan is Bioslimmimg Active Wrap jou droombehandeling!

Lees meer

CUPPING MASSAGE

Snel, efficiënt en resultaatgericht… Cupping is een combinatie van cupping en manuele therapie. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en bereiken we fantastische resultaten.

Lees meer

MEDISCHE PEDICURE

Pedicure heeft niet alleen een functionele taak, het is ook een belangrijke Feel Good-factor. Naast de pure verwennerij voor je voeten en nagels kan het ook een verademing zijn als je al een tijdje rondloopt met een aandoening aan u voeten. Wij adviseren om jouw voeten om de 6 weken te laten verzorgen. Zo zien ze er altijd verzorgd uit en kan je pijnlijke kwaaltjes voorkomen. Wil je helemaal tiptop eruit zien, kies dan voor een mooie gellak die je elegante uitstraling boost.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x