Het geheim van een mooie huid - Jouw Beauty Ritueel

Een gezonde en mooie huid ziet er stralend en jeugdig uit en is het resultaat van een gezonde leefstijl en een consequent dagelijks beauty ritueel.

Naast ons beschermen voor invloeden van buitenaf is een van de belangrijkste functies van de huid vocht vasthouden, zodat deze gevoed en gehydrateerd blijft en dus haar functies goed kan uitoefenen. Reguliere producten doen vaak het tegenovergestelde: ze bevatten goedkope (synthetische) stoffen die de huid flora uit balans brengen en bijv. alcohol die je huid juist uitdrogen waardoor je nog meer gaat smeren.

Verju aesthetics

Je huid heeft iedere dag behoefte aan verzorging. Maar niet altijd dezelfde behoefte.

Bij schoonheidssalon Verju Aesthetics geloven we dat jouw huidconditie niet continu hetzelfde is. Temperatuurwisselingen, voeding, stress, je gezondheid, je hormonen en je maandelijkse cyclus be├»nvloeden de conditie van je huid allemaal. Daarom is het belangrijk dat we steeds een huidanalyse doen en bekijken waar jou huid behoefte aan heeft. 

De basis van elke huidverzorging blijft altijd uit 3 stappen bestaan.

  1.     Reinigen 

  2.     Hydrateren

  3.     Voeden 

Deze 3 stappen zijn de basis van elk ochtend / avond ritueel. Om jou huid in optimale conditie te krijgen en te behouden raden we steeds aan om producten te gebruiken die medisch onderbouwd zijn en een effectieve werking hebben. Aangepast aan de noden van jou huid en het gewenste resultaat. Na een behandeling of huidadvies laten we jou steeds kennis maken met de producten die het beste bij jou huid aansluiten en vertellen we alles over hoe je ze het beste gebruikt. Steeds wordt er een stappenplan opgemaakt zodat alles ook duidelijk is als je thuis komt en er mee aan de slag gaat. Gun jou huid de tijd om te herstellen en gewoon te worden aan het nieuwe ritueel en je geduld zal worden beloond met een stralende jeugdige glow als resultaat. 


De behandelingen die wij aanraden om jou huid helemaal eens te laten verwennen.

Wij kunnen zeggen dat Innofacial en Geneo echt de toppers zijn voor wie van diepgaande en machinale gelaatsverzorgingen houdt. Maar de Meet & Treat  gelaatsverzorging toch wel heel vaak als eerste behandeling wordt geboekt als je net goed weet wat juist wel of niet goed is voor jouw gelaat. 

Uiteraard kunnen jullie ook voor advies rond huid/gelaatsproducten en product gebruik in ons schoonheidssalon terecht. Wij geven advies op maat die perfect aansluit bij jouw huid. Heb je nog andere vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren.Dr. Irena ErisHet geheim van een mooie huid - Jouw Beauty Ritueel

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x