MEDISCHE PEDICURE


‘’ TAKE CARE OF YOUR FEET THEY WILL SUPPORT YOU FOR LIFE’’

Buiten de gewone pedicure en gellak  kan u bij ons ook terecht voor de gecompliceerde pedicure behandelingen: 

 • Eelt

 • Schimmel

 • Eczeem

 • Psoriasis Nagel

 • Likdoorn 

 • Eeltpit

 • Diabetes voeten

 • Hielspoor

 • Hallux

 • Hamertenen

 • Ingegroeide Nagel

 • Kalknagel ONYCHAUXIS

 • Loslatende Nagel ONYCHOLYSIS

 • Schimmel nagel ONYCHOMYCOSE

Lunula Laser is de enige koude laser die onychomycose, broze nagels en voetschimmel,… snel en veilig bestrijdt. Dit toestel kan worden gebruikt in combinatie met een pedicure of manicure behandeling.

Het is een niet-invasieve therapie ontworpen om nagelschimmel 100% veilig en effectief te bestrijden. Het is de eerste en enige niet-thermische laser in het land die alle vormen van onychomycose , schimmel nagels , kalk nagels, psoriasis nagels, hyper keratose, tinea podis,trauma nagels, hielspoor behandelt en de natuurlijke groei van nagels bevorderd.

Hoe werkt het?

De behandeling is volledig pijnloos. Het bestaat uit het voorbereiden van de nagels door een gespecialiseerd pedicure/ manicure, dan wordt de Lunula Laser toegepast, die dankzij de bacteriedodende en schimmeldodende frequentie de schimmel op de nagels en huid aanpakt en elimineert naarmate de sessies vorderen.

Hoe lang duurt de behandeling?

Bij Verju Aesthetics bieden we u een complete behandeling onder begeleiding van onze gespecialiseerde medische pedicure. Bij de eerste intake bekijken we de te behandelen aandoening en bepalen we het verloop van de behandelingen door u stap voor stap te begeleiden. Elke sessie duurt ongeveer 40 minuten waarvan 12 min in het laser toestel. 

Wat zijn de voordelen?

Geen enkel risico of schadelijke bijwerking zoals orale antischimmel medicijnen en u voelt geen pijn of ongemak, in tegenstelling tot andere lasertherapieën. Het helpt ook de groei van nagels, vermindert verdikking, versterkt ze en verlicht ze. Het is veilig voor mensen met diabetes.

Welke zorg moet ik nemen na de behandeling?

De patiënt kan zonder enig ongemak terugkeren naar zijn dagelijkse activiteiten. Onze professionals geven per patiënt de specifieke thuiszorg aan, om zo tot de beste resultaten te komen. Omdat het een progressieve behandeling is, is het erg belangrijk om de toewijding van de patiënt te hebben om de effectiviteit ervan niet te belemmeren.

Lunula Laser Verju Aesthetics


Deze behandeling wordt uitgevoerd door een medische pedicure en wordt helemaal afgestemd op de voetproblematiek. Heb je vragen of wil je graag advies in verband met de nagel aandoeningen / behandelingen? Contacteer ons via mail info@verju.be. Binnen 24uur ontvang u een gepast antwoord van ons.MEDISCHE PEDICURE

CRYOPEN BEHANDELING

Met de CryoPen kunnen fibromen, wratten, ouderdoms- en pigmentvlekken en vele andere goedaardige huidletsels heel gemakkelijk en doeltreffend worden verwijderd.

Lees meer

GLO2FACIAL

Glo2facial geeft direct zichtbaar resultaat, is gepersonaliseerd, veelzijdig en veilig voor elk huidtype.

Lees meer

INNOFACIAL

Innofacial is de enige hydradermabrasie procedure die reiniging, exfoliatie, extractie, hydratatie en antioxidantbescherming tegelijkertijd combineert. Wat resulteert in een helderdere, mooiere huid zonder ongemak van een herstel periode.

Lees meer

NANO BOOST THERAPIE

De NANO BOOST THERAPIE behandeling verbeterd de algehele huidconditie. Deze behandeling bestaat uit rijk gevulde cocktails van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De cellen worden gevoed, collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd.

Lees meer

LASER ONTHARING

Nooit geen last meer van vervelende ingroeiende haartjes, ontstekingen of altijd moeten controleren of je wel zo naar buiten kan in je zomers topje. Een gladde en zachte huid is het resultaat na definitief ontharen met de Diode CoolSkin+ Ice Laser.

Lees meer

BIOSLIMMING

Droom je wel eens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? Als jou antwoord ja is, dan is Bioslimmimg Active Wrap jou droombehandeling!

Lees meer

CUPPING MASSAGE

Snel, efficiënt en resultaatgericht… Cupping is een combinatie van cupping en manuele therapie. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en bereiken we fantastische resultaten.

Lees meer

GESPECIALISEERDE NAGEL BEHANDELING

Een behandeling tegen nagel aandoeningen die écht werkt

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x