Klaudia Expert in Huidverbetering & Laser Therapie

Na 8 jaar in de zorg te staan was ik klaar om mijn droom in vervulling te laten gaan en te kiezen voor iets dat ik altijd al heb willen doen. 

Het was een enorm spannende periode en een gewaagde sprong die ik samen met Dominique maakte. Maar we zijn er voluit voor gegaan. Samen vonden we het mooie pand in Oosthoven te Oud-Turnhout die wij van een bank naar een gezellig schoonheidssalon hebben omgetoverd. Dit was geen gemakkelijke klus maar het resultaat mag er zeker zijn en daar zijn wij heel fier op. We kozen voor een gezellige huiselijke sfeer waar iedereen zich in comfortabel voelt en wij heel graag in werken. Ik sta nog steeds versteld dat we dit alles op zo een korte tijd hebben waar gemaakt.


Ondanks dat ik uit de zorg ben gestapt heb ik de medische kant niet volledig achter mij gelaten maar voor een groot stuk meegenomen in het verhaal van Verju Aesthetics. Zo ben ik mij gaan verdiepen in laser therapie en huidaandoeningen,  afslanking en moderne Cupping therapie. 

Wat ik het belangrijkste vind in mijn job,  is dat ik het met hart en ziel kan uitoefenen en de tijd kan nemen voor de klanten die nodig is om naar hun verhaal te luisteren , de onzekerheden en klachten bij de klant weg nemen, ze volledig doen ontspannen en ze stralend naar huis laten gaan. 

Dan pas ben ik geslaagd in het resultaat dat ik wil bereiken met onze behandelingen.

Mijn specialisaties:Klaudia Expert in Huidverbetering & Laser Therapie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x