Eneomey

Op basis van 30 jaar samenwerking met internationale dermatologen, chirurgen en esthetische artsen, creëerde Audrey Talayrach Laboratoire ENEOMEY, een Frans merk voor actieve cosmetische zorg, geïnspireerd door peelingtechnologie, waarbij efficiëntie en plezier worden gecombineerd om de kwaliteit van de huid te verbeteren. alle vrouwen. 

ENEOMEY heeft een positieve impact op de schoonheid. Elk product, elk behandelingsprogramma heeft tot doel de kwaliteit van de huid te verbeteren om de aangeboren schoonheid en unieke expressiviteit van elk gezicht, in elke levensfase, te versterken.

WAARDEN

  • Geformuleerd en gemaakt in Frankrijk
  • 30 jaar expertise
  • Formuleringshandvest
  • Wetenschappelijk bewezen resultaten

ENERGIE IN HET HART VAN UW HUID

Het levensritme, stress, vervuiling, leeftijd kunnen een stempel op onze huid drukken: de werking van cellen wordt vertraagd, de celstofwisseling wordt minder efficiënt.

Om aan de behoeften te voldoen, neemt het ENEOMEY-laboratorium hoogwaardige actieve ingrediënten in nauwkeurige doseringen op in zijn formules om de huid van binnenuit te stimuleren, de kwaliteit te verbeteren en haar schoonheidsvermogen te behouden.


Eneomey

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x