Workshops

Wil je leren hoe je het beste van jezelf naar boven haalt door jou skincare producten op de juiste manier te gebruiken en jezelf helemaal te doen schitteren met een stralende make-up look. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor leuke kinder workshops, workshops in groep of teambuildings kan je bij ons terecht. Wij maken er een super leuke dag van, eentje die je niet snel gaat vergeten.

WORKSHOP MAKE-UP

Kent make-up ook nog veel geheimen voor jou? Wil je de kneepjes van het vak leren om je zelf dagelijks te doen stralen? Wil je een gezellige dag/avond met jou vriendinnen , familie of collega’s waar je alle tips en tricks leert? Dan is een Bellapierre Make-up workshop dé oplossing! 

Vanaf nu zal make-up geen geheimen meer kennen voor jou! 

We leren jullie hoe je uzelf dagelijks kan opmaken op een natuurlijke manier, we geven persoonlijke tips en tricks rond kleur gebruik en de aanbreng technieken. Wij voorzien een gezellige sfeer met een hapje en een drankje en het nodige materiaal om er een gezellige, leerrijke workshop van te maken. Er worden ook leuke foto’s gemaakt tijdens en na het opmaken als herinnering aan deze leuke workshop. 

De workshop duur : 2u30min

Aantal personen : minimum 2 maximum 6 in het salon. ( Zijn jullie met een grotere groep dan kan de workshop wel op locatie gegeven worden )

Prijs per persoon: 35€ 


GELAATSVERZORGING MET CUPPING

Je leert stap voor stap je huid te reinigen , cuppen en te verzorgen zodat het een fijn verwen ritueel wordt.

Facial Cupping heeft een stimulerende werking op de huid en de onderliggende weefsels, het geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie, lymfe, fibroblasten die collageen en elastine aanmaken stimuleert.

Dit is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen als ook om de huid weer gezond en jeugdig te krijgen.

We bekijken waar jou huid nood aan heeft en welke producten het beste effect gaan hebben. En geven jullie de nodige tips om je huid goed te verzorgen.

Wij zorgen voor een hapje en een drankje en het nodige materiaal om er een leerrijke workshop van te maken.

Prijs per persoon: €35

Minimum 1 Maximum 6 personen
BRIDE TO BE PARTY

Met de bruid als “ star of the moment” gaan we allen samen aan de slag met make-up, om zo stap voor stap een mooie make-up look te creëren. We geven jullie persoonlijke tips en tricks rond kleur gebruik en de aanbreng technieken.  Terwijl jullie een glaasje bubbels drinken zorgen wij voor een leuk kapsel ( mini up-do , half opgestoken krul of stijl ). 

Wij voorzien een gezellige sfeer met een hapje en een drankje en het nodige materiaal om er een gezellige, leerrijke bride to be party van te maken. 

Er worden ook leuke foto’s gemaakt tijdens deze Bride To Be Party om deze dag nooit meer te vergeten.

Duur : +- 4uur 

Aantal personen : minimum 4 en maximum 6 personen  

( Zijn jullie met een grotere groep dan kan de workshop wel op locatie gegeven worden )

Prijs per persoon: 65€ 

Leuke attentie voor de bruid ! 

Bijzondere wensen? Bespreek een formule op maat. Mogelijkheid om een lunch of dinner bij te boeken als ook stijlvol vervoer naar een party locatie. 


KIDS PARTY

KIDS PARTY

Een leuke workshop voor de kleine diva's , die ze volledig zelf kunnen samen stellen.

Keuze uit:

  • Make-up workshop 
  • Leuk opsteekkapseltje
  • De leukste nagels
  • Hoe verzorg ik mijn gelaat
  • Of een combinatie naar keuze

Hierbij  hoort leuke versiering, knabbeltje en een drankje als ook een leuk cadeautje voor de jarige diva. Er worden leuke foto's gemaakt die jullie ontvangen als herinnering.

Minimum 4 maximum 6 kindjes

Prijs per Kindje €25 Jarige Diva mag volledig gratis meedoen.


Heb je een ander idee en wil je zelf een workshop samen stellen bel of mail naar info@verju.be en wij bekijken samen met jouw de mogelijkheden.close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x