SPIERONTSPANNERS FILLERS COLLAGEEN STIMULATIE

Spierontspanners / BTX

Fronsen, lachen, roken, … onze mimiek is een deel van ons karakter. Echter kan het aanspannen van deze spieren ongewenste lijnen,  dynamische rimpels en strenge gelaatsuitdrukkingen met zich meebrengen. Door het strategisch plaatsen van een minimale dosis spierontspanners kunnen we de bovenliggende huid doen ontspannen dit kan afhankelijk van de locatie een frisse open blik, minder strenge uitdrukking of een gladdere huid als resultaat geven. We werken telkens met dosissen die een natuurlijk resultaat garanderen.

Spierontspanners beginnen in te werken na gemiddeld 3-4 dagen en zullen maximaal werken na 14 dagen. De werkingsduur is gemiddeld 3-4 maanden, hou hier rekening mee dat dit persoons-, dosis-, en locatie afhankelijk is.


Fillers

Bij het ouder worden gaan de vetkussentjes in ons gelaat volume verliezen, zakken en gaat onze huid zijn elasticiteit verliezen. Dit kan zich in ons gelaat uiten in een meer uitgesproken traangoot, neuslippenplooi, marionetlijnen of verlies van structuur in ons gezicht. Door het strategisch plaatsen van kleine hoeveelheden filler (hyaluronzuur of calcium hydroxyapatite) kunnen we het gezicht verzachten, verjongen en meer structuur geven op de gewenste plaatsen.

Hyaluronzuur is een eiwit dat we kunnen terugvinden in ons eigen lichaam. Tijdens de consultatie wordt er bepaald welk type hyaluronzuur het meest geschikt is voor jou alvorens we behandelen. 

Deze fillers zullen geleidelijk aan afgebroken worden over een periode van 3 tot 18 maanden, maar is sterk afhankelijk van type hyaluronzuur filler, eigen metabolisme, behandelingen met fillers in het verleden en behandelde zone.


Collageen Stimulatie 

Een jonge huid is gekenmerkt door volume, elasticiteit en stevigheid. Bij het ouder worden gaat onze huid zijn elasticiteit en collageen verliezen waardoor deze minder stevig is, meer vatbaar is voor fijne lijntjes, meer huidverslapping gaat vertonen en een verminderde kwaliteit heeft. Hiervoor kunnen we met met behulp van een skinbooster (Bv Profhilo) of Radiesse elastine- en collageen aanmaak stimuleren met minder fijne lijntjes, een gezonde ‘glow’, volumeherstel en stevigere huid tot gevolg.

  • Profhilo is een injectable op basis van 100% puur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen en werkt zowel als skinbooster als op de elastine- en collageen productie. Deze kan overal geïnjecteerd worden waar de huid intense voeding en versteviging kan gebruiken (Bv. Gelaat, armen, hals, benen, buik,..).
    Er zijn 2 behandelingen nodig met 4 weken tussen. Effect is zichtbaar na 8 weken en houdt tot 12 maanden aan.
  • Radiesse is een injectable gemaakt van calciumhydroxylapatiet dat op meerdere aspecten inwerkt: volumeherstel, collageen- en elastine aanmaak en huidverbetering. Deze behandeling kan oa geïnjecteerd worden thv het gelaat, de handen, de hals en de decolleté. De collageenproductie heeft gemiddeld 12 maanden een effect, afhankelijk van behandelde zone, leeftijd en metabolisme.
Prijzen

Tijdens de eerste consultatie zal na het bespreken van jouw noden en wensen de exacte prijs worden meegedeeld. Een consultatie is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

SPIERONTSPANNERS FILLERS COLLAGEEN STIMULATIE

LIVLIV RESTART BOOST DETOX

LIVLIV begeleidt je met afvallen op een gezonde manier. Voel je beter in jouw lichaam door te kiezen voor een gezonde LIVLIV levensstijl.

Lees meer

Glo2facial by Geneo X

Glo2facial is de eerste behandeling dat zowel in de epidermis als in de dermis werkt. Zonder inspuitingen, zonder pijn en zonder hersteltijd. Met de GeneO+ wordt uw huid aan het werk gezet om zichzelf op een natuurlijke manier van binnenuit te verbeteren en te verjongen. Huidveroudering wordt niet alleen vertraagd, maar de klok wordt zelfs terug gedraaid!

Lees meer

INNOFACIAL

Innofacial is de enige hydradermabrasie procedure die reiniging, exfoliatie, extractie, hydratatie en antioxidantbescherming tegelijkertijd combineert. Wat resulteert in een helderdere, mooiere huid zonder ongemak van een herstel periode.

Lees meer

Meso-microneedling

Mesotherapie behandeling is voor jong en oud en verbeterd de algehele huidconditie. De Mesotherapie behandeling bestaat uit rijk gevulde cocktails van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De cellen worden gevoed en de collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd.

Lees meer

LASER ONTHARING

Nooit geen last meer van vervelende ingroeiende haartjes, ontstekingen of altijd moeten controleren of je wel zo naar buiten kan in je zomers topje. Een gladde en zachte huid is het resultaat na definitief ontharen met de Diode CoolSkin+ Ice Laser.

Lees meer

BIOSLIMMING

Droom je wel eens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? Als jou antwoord ja is, dan is Bioslimmimg Active Wrap jou droombehandeling!

Lees meer

CUPPING MASSAGE

Snel, efficiënt en resultaatgericht… Cupping® is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en detoxen. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en bereiken we fantastische resultaten.

Lees meer

MEDISCHE PEDICURE

Pedicure heeft niet alleen een functionele taak, het is ook een belangrijke Feel Good-factor. Naast de pure verwennerij voor je voeten en nagels kan het ook een verademing zijn als je al een tijdje rondloopt met een aandoening aan u voeten. Wij adviseren om jouw voeten om de 6 weken te laten verzorgen. Zo zien ze er altijd verzorgd uit en kan je pijnlijke kwaaltjes voorkomen. Wil je helemaal tiptop eruit zien, kies dan voor een mooie gellak die je elegante uitstraling boost.

Lees meer

GESPECIALISEERDE NAGEL BEHANDELING

Een behandeling tegen nagel aandoeningen die écht werkt

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x