LIVLIV RESTART BOOST DETOX

LIVLIV is een lifestyle die toegankelijk is voor iedereen. 

Voel je je moe en heb je geen energie? Ben je niet blij met het getal op je weegschaal of wil je terug in je te kleine kleding geraken? Heb je al meermaals geprobeerd om af te vallen maar het lukt je niet en als het dan toch lukt is alles er snel weer bij? Of wil je wel graag gezonder leven maar weet je niet hoe? Heb je geen tijd om te koken? Wil je graag ondersteuning? Kortom wil je graag je doel bereiken en kunnen behouden?

LIVLIV kan jou hiermee helpen. 

Wij bieden 4 trajecten aan die persoonlijk op jouw worden afgestemd. Stap voor stap gaan wij met jouw naar een nieuwe levensstijl om jouw wensen en doelen te vervullen. 


Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis LIVLIV intake gesprek om te kijken welke van de 4 trajecten bij jou past. Klik hieronder op de knop!


Ontdek hieronder wat de LIVLIV trajecten voor jou kunnen betekenen. Heb je een vraag of nood aan meer informatie? Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

Hoe werkt het Restart traject?

Ons Restart traject is een traject gebaseerd op gezonde en natuurlijke voeding in combinatie met een 100% natuurlijk voedingssupplement, waarover je over 3 fases jouw einddoel bereikt: je ideale gewicht krijgen en levenslang leert behouden. 

Restart is gezond afvallen met begeleiding. Ons Restart traject is helemaal geen dieet maar een nieuwe kans op een gezonde levensstijl.

Tijdens Restart zorgen wij voor een mindshift, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten. Met de Restart informatie die je aangereikt krijg kan je de kennis opdoen en het in de praktijk omzetten. Tijdens het traject word je je eigen “dieet coach”, je stelt onder meer zelf je voedingsschema op, maar je ziet je coach wekelijks om je daarbij te begeleiden. Tijdens dat moment bespreken jullie je vorderingen. 

Restart is geen echt low carb dieet of typisch calorie arm dieet. We hebben het zodanig opgesteld dat het jou alles geeft wat je nodig hebt. Het Restart traject is diëten in het juiste jasje en op een verantwoordelijke, gezonde manier.

Hoe lang duurt Restart?

Restart is een traject dat van vier weken tot een jaar loopt, afhankelijk van je persoonlijke noden. Al voor het kwijtspelen van een paar kilo’s kan je met Restart aan de slag, maar ook voor 40 tot 50 kilo. Het einddoel is je streefgewicht, maar ook de mindshift en de kennis om je streefgewicht blijvend te behouden.

Wie kan aan Restart deelnemen?

Restart is er voor mannen en vrouwen, in alle verschillende levensfases. Ben je een jonge mama die haar zwangerschapskilo’s wil kwijtraken? Zit je in de menopauze? Ben je een man die fitter door het leven wil gaan? Afhankelijk van je lichaamsbouw, je levensfase en je streefgewicht stemmen we een persoonlijke aanpak af op je specifieke wensen, ook als je vegetarisch bent.

Wat kan ik van Restart verwachten?

Een regulier dieet programma voor een korte periode zorgt ervoor dat je snel afslankt, maar eenmaal dat je er mee stopt, komen de kilo’s er snel weer bij. Met Restart kom je te weten hoe je lichaam reageert op specifieke voedingsstoffen, waardoor je jezelf ook na het Restart programma kan monitoren. Een echte hulp bij het afvallen.

Van lichamelijke kwaaltjes als hoofdpijn, een opgeblazen gevoel en maagproblemen ben je met Restart snel verlost. Meer energie en tevredenheid over je lichaam zijn misschien nog wel de grootste benefits. Dankzij de opgedane kennis kan je herval snel in de kiem smoren.

Ontdek de voordelen van het Restart traject!

Het LIVLIV Restart traject heeft veel voordelen. Een belangrijk voordeel is het begeleid afvallen. De Restart coach is onmisbaar en helpt je bij elk obstakel.

Een nieuwe start van je leven naar een gezondere levensstijl.
Je ideale gewicht kunnen behalen en behouden.
Meer energie, betere focus, mooiere huid, betere gezondheid & immuniteit.


Detoxen is het proces dat je doorgaat om je lichaam te kunnen reinigen. Met name de lever, nieren en het spijsverteringsstelsel .

Onderzoek heeft aangetoond dat onze dagelijkse energie, vitaliteit, gemoedstoestand en hersenfunctie door middel van een voedingskeuze kan worden verbeterd. Dit geldt ook voor ons uiterlijk. Gezond haar, tandvlees en gezonde huid, ogen en nagels zijn grotendeels het gevolg van een gevarieerd eetpatroon.

Echter ons lichaam wordt elke dag vervuild met uitlaatgassen, alcohol, voeding, crème, deodorant, stress,  chemische middelen, schoonmaakmiddelen,… en nog veel meer.

Gelukkig zit ons lichaam geniaal in elkaar want onze organen weten heel goed hoe ze deze gevaarlijke stoffen kunnen en moeten verwerken. Het proces van ontgiften gaat dus non-stop de hele dag door. Door overdaad of andere redenen kan het gebeuren dat ons lichaam niet alles kan verwerken en maar gedeeltelijk kan afvoeren. Hierdoor kan er een verzuring ontstaan die op lange termijn kwalen, aandoeningen of ernstige problemen voor onze gezondheid kan veroorzaken.

Redenen om het detox traject te volgen kunnen zijn: Persoonlijk gezondheidsdoel, voedselverslaving doorbreken, het lichaam genezen, ontgiften, afvallen, preventie, immuniteit, meer energie krijgen en je beter in je vel voelen.

Hou dus regelmatig een detox week met ons LIVLIV detox traject.


Wat is het LIVLIV detox traject?

LIVLIV heeft het Detox traject ontwikkelt omdat het belangrijk is om regelmatig je lichaam te ontgiften.

De LIVLIV manier van detoxen is gebaseerd op gezonde voeding, welke volgens ons de enige en beste brandstof is voor jouw lichaam en dat is voor de detox kuur niet anders. 

Het traject duurt 10 dagen en bouw je nadien terug rustig af.

Gezond detoxen staat voor ons als een paal boven water.

Met het Detox traject gaan we reinigen via voeding die een detoxerende werking heeft. Dit in samenwerking met ons geheim wapen, de LIVLIV ampul.


Wat kan ik van het detox traject verwachten?

Bij deze kuur gaat het vooral om de ontgifting van lever en darmen en minder om vermageren. Echter merken we dat dit vaak samen gaat.

Het Detox traject duurt 10 dagen en je kan de kuur naar behoefte ook uitbreiden. Bespreek dit zeker op tijd zodat je een extra voedingssupplement als ondersteuning kan bijnemen.

Detox verschijnselen zijn heel normaal en meestal niet te vermijden. Hoofdpijn, misselijkheid, verandering in de stoelgang, humeurigheid, …. zijn enkele voorbeelden die eventueel zouden kunnen voorkomen. Tijdens het traject zal je vaker moeten plassen maar dat is juist een goed teken, daardoor raak je veel afvalstoffen kwijt. Ook kan de kleur van je urine veranderen.

De eerste 3 dagen zijn het moeilijkste. Vanaf dag 4 voel je je stukken beter en energieker, ga je beter slapen en gaat je huid beginnen stralen.


Ontdek de voordelen van het Detox traject!

De voordelen van op een gezonde manier detoxen zijn talrijk. Ontgiften van het lichaam moet een wederkerende gewoonte worden zodat je darmen en lever regelmatig ontlast worden. Buiten een ongelofelijk energieker en zuiverder lichaam noem ik graag nog even alle voordelen voor je op.

Een betere gezondheid zoals een sterker immuunsysteem, meer energie, beter slapen, betere spijsvertering, minder vocht vasthouden, een beter werkende darm en lever en gewichtsverlies.
Geestelijke voordelen zoals betere gemoedstoestand, scherpere focus, meer concentratie en minder stress.
Beauty voordelen zoals een mooiere en betere huid, sterke nagels, mooier haar en minder huidproblemen.


Hoe werkt het Boost traject?

Het LIVLIV Boost traject is gebaseerd op gezonde voeding en ondersteuning van de LIVLIV Afslankthee en Relaxthee. 

Gezonde voeding is bij LIVLIV de allerbelangrijkste motor maar dankzij de ondersteuning van de Afslankthee gaan we de vetverbranding stimuleren. De combinatie van de voeding en de Afslankthee zorgen ervoor dat je ook buikvet gaat verbranden. In de avond ga je dan lekker slapen en tot rust komen met de LIVLIV Relaxthee zodat je lichaam kan recupereren.

Hoe lang duurt het?

Het LIVLIV Boost traject kan op je eigen tempo. Wil je het doen zonder te zondigen dan kan je snel gaan vermageren. Zondig je af en toe nog dan gaat het iets trager. Ook elk lichaam is anders. Wees mild en luister naar je lichaam.

Wie kan er aan deelnemen?

Iedereen kan het LIVLIV Boost traject volgen behalve mensen die gevoelig zijn aan cafeïne, zwangere- en borstvoeding gevende mama’s. Let ook op indien je hartproblemen hebt of hebt gehad, raadpleeg dan eerst je arts.

Wat kan ik er van verwachten?

Al de LIVLIV trajecten zijn opgebouwd vanuit 1 groot doel? Ervoor zorgen dat je bewust gaat worden hoe belangrijk je lichaam & geest is en dat gezonde voeding daar een immense rol speelt samen met extra ondersteuning. Indien je echt hier voor jezelf gaat zorgen en de LIVLIV regels gaat hanteren dan kan je die gezonde levensstijl gaan hanteren, je ideale gewicht bereiken en behouden.

Ontdek de voordelen van het Boost traject!

Het LIVLIV Boost traject heeft veel voordelen. Met als allerbelangrijkste streven naar die gezondere balans in je leven. Hier zijn er nog een aantal.

Een betere gezondheid zoals een sterker immuunsysteem, veel meer energie en beter slapen.
Vetverbranding rond buik en billen. Je ideale gewicht bereiken en behouden.
Betere focus en alertheid. Minder opgeblazen gevoel en minder vochtophoping.


Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis LIVLIV intake gesprek om te kijken welke van de 4 trajecten bij jou past. Klik hieronder op de knop!


Ontdek hieronder wat de LIVLIV trajecten voor jou kunnen betekenen. Heb je een vraag of nood aan meer informatie? Vul dan ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! LIVLIV  RESTART BOOST DETOX

SPIERONTSPANNERS FILLERS COLLAGEEN STIMULATIE

Je kan bij ons in de praktijk voor meerdere soorten behandelingen zoals huidadvies, injecties met spierontspanner voor het verzachten van expressielijntjes, strategisch plaatsen van filler of collageenstimulatie. Kom gerust vrijblijvend bij Verju Aesthetics langs zodat we samen kunnen bekijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Lees meer

Glo2facial by Geneo X

Glo2facial is de eerste behandeling dat zowel in de epidermis als in de dermis werkt. Zonder inspuitingen, zonder pijn en zonder hersteltijd. Met de GeneO+ wordt uw huid aan het werk gezet om zichzelf op een natuurlijke manier van binnenuit te verbeteren en te verjongen. Huidveroudering wordt niet alleen vertraagd, maar de klok wordt zelfs terug gedraaid!

Lees meer

INNOFACIAL

Innofacial is de enige hydradermabrasie procedure die reiniging, exfoliatie, extractie, hydratatie en antioxidantbescherming tegelijkertijd combineert. Wat resulteert in een helderdere, mooiere huid zonder ongemak van een herstel periode.

Lees meer

Meso-microneedling

Mesotherapie behandeling is voor jong en oud en verbeterd de algehele huidconditie. De Mesotherapie behandeling bestaat uit rijk gevulde cocktails van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De cellen worden gevoed en de collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd.

Lees meer

LASER ONTHARING

Nooit geen last meer van vervelende ingroeiende haartjes, ontstekingen of altijd moeten controleren of je wel zo naar buiten kan in je zomers topje. Een gladde en zachte huid is het resultaat na definitief ontharen met de Diode CoolSkin+ Ice Laser.

Lees meer

BIOSLIMMING

Droom je wel eens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? Als jou antwoord ja is, dan is Bioslimmimg Active Wrap jou droombehandeling!

Lees meer

CUPPING MASSAGE

Snel, efficiënt en resultaatgericht… Cupping® is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en detoxen. Hierbij worden zeer diverse technieken gecombineerd en bereiken we fantastische resultaten.

Lees meer

MEDISCHE PEDICURE

Pedicure heeft niet alleen een functionele taak, het is ook een belangrijke Feel Good-factor. Naast de pure verwennerij voor je voeten en nagels kan het ook een verademing zijn als je al een tijdje rondloopt met een aandoening aan u voeten. Wij adviseren om jouw voeten om de 6 weken te laten verzorgen. Zo zien ze er altijd verzorgd uit en kan je pijnlijke kwaaltjes voorkomen. Wil je helemaal tiptop eruit zien, kies dan voor een mooie gellak die je elegante uitstraling boost.

Lees meer

GESPECIALISEERDE NAGEL BEHANDELING

Een behandeling tegen nagel aandoeningen die écht werkt

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x